Eva WInter

Het Orgasme – Let’s Talk About Sex #2 – Met Yasmin KarssingIn deze tweede aflevering van Let’s Talk About Sex vraagt Yasmin onze gasten Sasha, Anna en Leila het hemd van het lijf. Vragen over seksuele ervaringen staan hierbij centraal. Hoe oud waren de dames toen ze hun eerste orgasme kregen? Hebben ze wel eens een orgasme gefaket? En wat is het lekkerste standje om bij klaar te komen? Je ziet het in de video!

Misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Temptation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

Meer zien van Yasmin?
Meer zien van Sacha?
Meer zien van Anne & Leila?

Over EasyToysTV
Ben jij op zoek naar hét YouTube kanaal dat jouw seksleven gaat verbeteren? Hoera! Je hebt hem zojuist gevonden. Bij EasyToysTV zit jij op de juiste plek om antwoorden te krijgen op al jouw seks vragen. Wij zijn er elke week met informatieve, amuserende, spannende én binge-worthy video’s. Naast tips & tricks kan je ook spannende verhalen en smeuïge seks praat verwachten. Kortom: EasyToysTV is van alle markten thuis!

Vergeet je niet te abonneren op dit kanaal:

Meer zien van EasyToys:
►Instagram:
►Facebook:
►Twitter:
►Pinterest:

#LTAS #EasyToys #YasminKarssing

source