Eva WInter

Seks in de auto? 12 tips voor de beste autoseks


Seks op spannende plekken is soms net even opwindender dan good old sex in bed. En heb je het over spannende plekken, dan is de auto geliefd. Autoseks voelt een beetje als buitenseks en heeft alle spanning van seks in het openbaar, maar dan met iets meer beschutting en comfort. Kat in ‘t (koffer)bakkie, zou je zeggen! Toch is het handig om met een aantal dingen rekening te houden, zodat de ervaring minstens zo fijn is als de fantasie. Dit zijn Willies tips voor de beste autoseks. Wanna go for a ride?

1. Zorg voor een opgeruimde auto

Het spreekt voor zich dat je beperkte ruimte hebt in de auto. Zorg dus dat je auto opgeruimd is, zodat er niets in de weg ligt. Ruim alle losslingerende spullen op en stofzuig de auto even. Niemand zit of ligt graag in de kruimels van het broodje dat je vorige week onderweg at.

2. Kies een geschikte parkeerplaats

Hoewel je sommige handelingen technisch gezien rijdend kunt verrichten, raden we dat natuurlijk af – veiligheid voor alles, in meerdere opzichten 😉. Bovendien: voor een ordinair potje neuken in de auto zul je toch die auto toch echt stil moeten zetten. Een parkeerplaats ligt dan voor de hand.

Zorg ervoor dat je een afgelegen parkeerplaats kiest. Het risico op betrapt worden mag dan juist spannend zijn aan autoseks, het ligt er wel aan door wie. Daarnaast wil (en mag!) je niemand tot last zijn met je avontuurtje. Met een beetje pech tref je een agent die je op de bon slingert. Op zo’n anticlimax zit je niet te wachten. 

Lees ook: 5 tips voor een spannender seksleven

3. Doe het laat op de avond

We begrijpen de charme van seks op klaarlichte dag, maar in de auto is die charme er gauw af. De kans is vele malen groter dat er mensen langslopen – en dus dat je continu gestoord wordt of zelfs wordt betrapt. ’s Avonds of ’s nachts zijn er simpelweg minder mensen op straat en ben je minder zichtbaar, dus kun je iets onbezorgder genieten. En minder alert hoeven zijn, betekent meer aandacht voor elkaar. Dat maakt het in het donker ook gewoon romantischer. 

Toch liever iets van elkaar zien? Ga tijdens zonsondergang een stukje rijden.

4. Riemen los, remmen vast

Om je eigen remmen los te gooien, moeten die van je auto vaststaan. Stoten doen we hier alleen in seksuele context. Zet je auto dus op de handrem en in z’n versnelling. Dan weet je zeker dat je niet per ongeluk wegrolt, zelfs niet als het er zo wild aan toegaat dat de handrem eraf schiet.

5. Ze de motor uit

Klinkt zo logisch, maar op hete momenten denken we niet altijd even logisch na, dus we willen het toch gezegd hebben.

6. Denk aan je lampen

Vergeet je lampen niet! Lucky you als die automatisch uitgaan bij het uitzetten van de motor, want eenmaal geparkeerd, ben je met je hoofd waarschijnlijk al heel ergens anders. Denk er dus aan je lampen zowel buiten als binnen uit te zetten. Anders val je zo op.

7. Sluit ramen en deuren

Doe de ramen en deuren goed dicht. Minder geluid = minder opvallen. Die eventuele beslagen ramen à la Titanic nemen we dan maar voor lief. Heeft ook wel wat, toch? Kunnen voorbijgangers meteen minder goed zien wat er binnen gebeurt.

8. Klap je spiegels in

Zorg dat je spiegels zijn inklapt. Zo bied je voorbijgangers nog minder kans op meekijken en lijkt het des te meer of je gewoon geparkeerd staat.

9. Laat de radio aan

De motor, de lampen, je kleren… Alles kan, mag of moet uit, maar de radio kan aanlijven. Gezellig voor de sfeer, praktisch om eventuele geluiden te overstemmen.

10. Make yourself comfortable

Eerlijk is eerlijk: car sex is dan misschien comfortabeler dan buitenseks achter een boom, maar het is lang niet zo comfortabel als thuis in bed. Gelukkig kun je daar het een en ander aan doen. Schuif bijvoorbeeld de (bij)rijdersstoel zo ver mogelijk naar achter en leg deze helemaal plat. Of kies voor de achterbank en zet de voorste stoelen juist zo ver mogelijk naar voren, zodat je daar meer ruimte hebt. Heb je leren bekleding? Dan is het fijn om een shirt, kleedje of handdoek onder je billen te leggen, zodat je niet blijft plakken.

Wil je helemaal uitpakken, neem dan kleedjes mee en leg de achterbank plat. Dan kun je lekker liggen en zitten er geen poken, toeters of riemen in de weg.

Lees ook: Zin in buitenseks? 5 tips voor seks in de buitenlucht

11. Wees flexibel met standjes in de auto

Waar je het ook in de auto doet, je standjes vragen om een beetje aanpassingsvermogen (en soms een beetje lenigheid). ‘Rij’ je op de voorste stoelen of achterbank, dan is (reverse) cowgirl een ideaal autoseks-standje. Misschien dat zelfs de waterval wel lukt als je de stoel ver genoeg naar achteren kunt zetten. Gooi je de achterbank plat en betrek je de achterbak erbij, zijn missionaris, lepeltje-lepeltje en 69 ook prima te doen.

12. ‘Voorspel’ is key, juist bij autoseks

We zeggen wel vaker dat voorspel niet de juiste term is voor elkaar met de hand of mond bevredigen (eventueel voordat penetratie plaatsvindt), maar in de auto geldt dat nog meer. Handwerk en orale seks zijn juist in de auto niet alleen voorspel, maar key gedurende de hele sessie. Daarnaast is het in de auto zo een stuk makkelijker klaarkomen. Vingeren en aftrekken kosten in de auto namelijk een stuk minder moeite dan bovenstaande standjes. Net als pijpen en beffen (mits de stoel ver genoeg naar achter is geschoven). Zéker in de auto kan het fijn zijn om de soms moeilijk vol te houden standjes hiermee af te wisselen. Ook kun je natuurlijk sextoys gebruiken om sommige handelingen makkelijker te maken – of om toch te kunnen penetreren zonder op elkaar te hoeven kruipen.

Let op: we stipten het al even grappend aan, maar seks in de auto is in veel gevallen strafbaar. Volgens Artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht valt autoseks onder ‘schennis van de eerbaarheid’. Onder deze schennis wordt namelijk gerekend: seks ‘op of aan een plaats, voor het openbaar verkeer bestemd’.Bron