Eva WInter

Vreemdgaan op de achterbank – Erotiek.com


Kat, zoals iedereen Katja noemde was een gewoon 19-jarig meisje. Dun, C-cup borsten, 1 meter 75, lang bruin haar en groene ogen.
Ze woonde ongeveer zes maanden samen met haar nieuwe vriend. Hun seksleven begon saai te worden, ze begon zich af te vragen of zijn pik de enige was die ze ooit nog in zich zou voelen.

Laat op de avond praatte ze met haar vriend Niels via Snapchat, hij had ook al een tijdje een relatie en hij had altijd al een verlangen naar Kat gehad. Ze hadden hun gebruikelijke gesprekken over hoe de universiteit voor hen beiden verliep toen Kat, Niels haar smerige geheim vertelde over haar verlangen naar een andere man. Niels voelde de bobbel in zijn broek bijna interessant worden toen hij de woorden “Ik wil gewoon met iemand anders zijn” op zijn scherm las.

Hij vroeg Kat om hem wat vieze foto’s te sturen en voor hij het wist lichtte zijn mobieltje op. Op het scherm werd haar prachtige lichaam weerspiegeld in een spiegel terwijl ze opzij poseerde. Hij moest haar hebben – hij richtte zijn aandacht weer op hun snap-gesprek.

Niels: Ben je druk nu?
Kat: Verdomme, ik hoopte al dat je dat zou vragen. Nee, dat ben ik niet en Cliff is tot maandag bij zijn ouders.
Niels: Kan ik je komen opzoeken?
Kat: Je mag me komen ophalen 😉
Niels: Ik ben nu onderweg.

Niels verliet zijn computer en sloot het gesprek af, waarbij hij ervoor zorgde dat er geen bewijs van de pikante plannen of van zijn vriendin te vinden was. Hij pakte een pakje condooms en een deken. Gelukkig waren zijn ouders niet thuis en kon hij het busje van zijn moeder lenen. Onderweg naar Kat’s appartement pakte hij wat glijmiddel – op de middelbare school had hij gehoord dat ze erg strak was,

Kat’s hart ging tekeer terwijl ze door het appartement ijsbeerde om zich klaar te maken om te vertrekken. Ze trok een zwart korset aan en een bijpassende panty onder haar spijkerbroek en t-shirt. Ze pakte ook een paar van haar speeltjes, als ze wat plezier ging maken met een andere man dan wilde ze hem op zijn kop geven en er een avond van maken die hij nooit meer zou vergeten. Net toen ze klaar was met haar haar en make-up ging de deurbel.

Ze rende de trap af en verspilde geen tijd om Niels terug naar het busje van zijn moeder te duwen.

“Weet jij een plek waar we alleen kunnen zijn?” Vroeg ze aan Niels.
“Ja, we kunnen naar dat veld achter een oude vervallen schuur” antwoordde Niels.
“Nou schiet op want ik wil je pik nu meteen in me hebben- denk maar niet dat ik alle geruchten niet gehoord heb over hoe enorm hij is” zei Kat terwijl ze met haar hand over Niels’ dij ging. Ze betastte zijn zaakje”Het lijkt erop dat ik gelijk heb”.

Niels reed door alle binnenwegen en reed toen door het oude, afgebroken hek.

“Mmmm, dus nu zijn we helemaal alleen” fluisterde Kat verleidelijk terwijl ze op de achterbank kroop. “Wil je zien wat ik voor verrassing voor je heb?” Kat trok haar shirt en spijkerbroek uit om de lingerie te onthullen, gooide toen haar tas uit en toonde Niels haar G-spot vibrator en kleinere rode vibrator.

Toen hij dit allemaal zag, ging Niels helemaal uit zijn dak en stortte hij zich op de achterbank bovenop Kat. Hij begon haar overal te kussen, in haar nek te bijten en haar korset uit te trekken. Het water liep hem in de mond toen hij naar haar perfecte borsten en volledig opgerichte tepels keek. Hij beet erin en ze kreunde.

“Oh fuck Niels ik wil je harde gigantische lul in me nu alsjeblieft!”

Maar Niels was niet van plan om bevelen van haar aan te nemen hij wilde de controle overnemen hij wilde haar pijn laten doen voor hem. Hij begon haar clitje lichtjes te plagen met zijn vingers terwijl hij in haar nek en borsten bleef bijten. Ze was drijfnat, gelukkig had hij de deken neergelegd voordat hij wegging. Haar sappen drupten tussen haar billen naar beneden – toen begon hij zich af te vragen. Was ze nog steeds een anale maagd?

Zijn hand gleed tussen haar billen.

“Wat doe je!?!” Zei ze geschrokken.
“Je zult zien, laat me het gewoon doen, het zal goed voelen, dat beloof ik.” Hij zwijmelde.

Al snel was zijn vinger langs haar nauwe maagdelijke gaatje gegleden. Het voelde zo goed voor hem om te weten dat hij een deel van haar had genomen. Toen pakte hij haar kleine rode vibrator en begon ermee over haar heen te wrijven, van haar clitoris over haar roze lipjes naar haar strakke kontje. Hij bracht hem langzaam in haar gaatje en zette hem toen aan.

“Oh mijn god Niels!!! FUCKK STOP JE PIK IN ME ALSJEBLIEFT ALSJEBLIEFT ALSJEBLIEFT!!!” smeekte Kat.
“Dat ga ik doen” koerde Niels.

Hij wilde geen condoom gebruiken, hij wilde haar helemaal nemen, maar hij wist dat ze een vriendje had. Toen fluisterde Kat in zijn oor…

“Ik ben aan de pil, ik heb ook wat schuim in me, neuk me gewoon”.

De pil was alles wat Niels wilde horen, hij probeerde zijn enorme lul in haar te duwen maar ze was zo strak, hij duwde harder en harder. Kat schreeuwde

“Stop hem in me!”

Niels pakte het glijmiddel en kneep er zoveel mogelijk van op haar pijnlijke kutje en probeerde het toen opnieuw, na een klein gevecht zat hij erin. Hij begon haar harder en harder te pompen, hij voelde de vibraties van de vibrator die nog steeds in haar kontje zat. Haar kutje begon op te zwellen en kneep harder en harder in zijn pik. Hij stootte zijn hele lengte keer op keer in haar. Toen duwde hij nog een laatste keer elke centimeter zo hard als hij kon naar binnen. Toen spoot hij zijn lading. Het was heet en vulde Kat’s kutje helemaal.

Ze rolden allebei op hun zij. Ze hadden gekregen wat ze wilden. Kat had de opwinding van stiekem doen echt door. Zou één keer genoeg zijn?Bron